Modus Justus

de kracht van Modus Justus

Over ons


Eigenaar/trainer

Kenneth Huiswoud, ik ben sinds 1995 werkzaam in de zorg. Via de gehandicaptenzorg, psychiatrie en de verslavingszorg ben ik in de gesloten jeugdzorg terecht gekomen. Door ruime ervaring in het begeleiden van mensen in de samenleving met een hulpvraag en verschillende studie's ben ik als zelfstandige begonnen.


Trajecten / trainingen

Ik verzorg trainingen in zowel fysieke als mentale weerbaarheid voor jongeren en volwassenen, maar ook personal-training en begeleiding in allerlei sportvormen door middel van bv. loopschema,s en/of andere trainingsprogramma's. Begeleiding in dagstructuur, zinvolle dagbesteding en mentale ondersteuning/ begeleiding bij het vastlopen in het dagelijkse leven.  Mijn werkwijze is eerlijk en recht door zee. Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag kunt doen. "Er zijn" voor de mensen op de momenten dat het nodig is.


De praktijk

Ik werk niet vanuit een praktijk, maar ik kom bij u langs of spreken af op een gewenste locatie. Ook de trainingen worden gegeven op een locatie die voor handen is in uw omgeving.